Historitë e juaja

Platformë e ndërtimit të besimit në Kosovë

European union.PNG

Rri sigurtë, mbaje maskën!

Koronavirusi nuk është miku yt, por ti ke superfuqi për ta parandaluar atë. Ndjeki hapat e paraqitur në këtë video për ta luftuar koronavirusin.

Lexo më shumë
VocUp.PNG

VocUp certifikatë A1

VocUp ju lejon të kontrolloni nivelin tuaj të gjuhës serbe për Nivelin A1 falas.

Lexo më shumë
OpisMEDIJavanje.jpg

OpisMEDIJavanje: Përsëritje

Për 4 muajt e fundit, KoSSev ka zhvilluar një fushatë për shkrim-leximin e mediave.

Lexo më shumë
UNMIK mask.PNG

Kush duhet të mbajë maskë dhe çfarë maske?

Shiko videon Organizatës Botërore të Shëndetësisë - World Health Organization (WHO) për më shumë. Bashkë mund ta mposhtim COVID-19.

Lexo më shumë
NSI Logo birthday Cover1.png

Përvjetori i pestë i Iniciativës së Re Sociale

Në këtë ditë, 5 vjet më parë, u krijua Iniciativa e Re Sociale.

Lexo më shumë
Stefan.PNG

OpisMEDIJavanje me Stefan Milivojević

OpisMEDIJavanje: Fotoreporteri dhe gazetari janë një tërësi e plotë.

Lexo më shumë
IVana.PNG

OpisMEDIJavanje me Ivana Jeremić

OpisMEDIJavanje: Verifikimi i informacionit mbron gazetarin dhe reputacionin e mediave.

Lexo më shumë
eu.PNG

Dorëzimi i Presidencës së BE-së në Kosovë

Shikoni dorëzimin e Presidencës së BE midis Kroacisë dhe Gjermanisë.

Lexo më shumë
Rabisa.PNG

OpisMEDIJavanje me Rabisha Muhaxhiri

OpisMEDIJavanje: Transmetuesit e shërbimit publik duhet të pasqyrojnë pluralizmin e shoqërisë.

Lexo më shumë
Jelena.PNG

OpisMEDIJavanje me Jelena Zorić

OpisMEDIJavanje: Ndonjëherë refuzimi i një politikani për t'iu përgjigjur një pyetjeje do të jetë përgjigja.

Lexo më shumë
Violeta.PNG

OpisMEDIJavanje me Violeta Hyseni Kelmendi

OpisMEDIJavanje: Kujt duhet t'i raportoni mediat nëse shkelin të drejtat tuaja.

Lexo më shumë
Zana.PNG

OpisMEDIJavanje me Zana Cimili

OpisMEDIJavanje: Integritet, jo klikime.

Lexo më shumë
Besnik.PNG

OpisMEDIJavanje me Besnik Tahiri

OpisMEDIJavanje: Vetëm media afër qeverisë në Beograd mund të arrijnë tek politikanët serbë të Kosovës.

Lexo më shumë