Historitë e juaja

Platformë e ndërtimit të besimit në Kosovë

unw1.png

Thirrni për aplikime të organizatës së drejtuar nga të rinjtë

Thirrni për aplikime të organizatave të drejtuara nga të rinjtë për udhëheqjen e Koalicioneve të Veprimit për Barazi.

Lexo më shumë
eulex1.jpg

Thirrja e jashtme për aplikime

Misioni EULEX në Kosovë po fton kandidatë të kualifikuar të aplikojnë për pozicionet e tij të lira të stafit aktual afatshkurtër aktualisht.

Lexo më shumë
undp.jpeg

Vullnetarët e Komunitetit të KB në Kosovë

Vullnetarët e Komunitetit të KB në Kosovë: Bridimi i zyrave lokale të punësimit dhe komuniteteve në mes të COVID-19.

Lexo më shumë
eed1.png

EED: Ne po rekrutojmë

EED po kërkon konsulentë për vlerësimin e raporteve financiare të granteve.

Lexo më shumë
LINK.jpg

Duke shtypur rrugën e tyre drejt një Kosove më të sigurt

Duke shtypur rrugën e tyre drejt një Kosove më të sigurt: Zbuluesit e rinj shtypin mbrojtëset 3D të fytyrës për punëtorët shëndetësorë.

Lexo më shumë
NSI Logo birthday Cover1.png

Përvjetori i pestë i Iniciativës së Re Sociale

Në këtë ditë, 5 vjet më parë, u krijua Iniciativa e Re Sociale.

Lexo më shumë
yihr.jpg

Thirrja e Hapur: Menaxher i Programit

YIHR: Ne jemi duke kërkuar një Menaxher të Programit për t'u bashkuar me ekipin tonë.

Lexo më shumë
UNDP.jpg

COVID-19 Përgjigja dhe Rimëkëmbja

UNDP, përmes Projektit të Fondit të Mirëbesimit Shumë-Partner për Reagimin dhe Rimëkëmbjen e Kombeve të Bashkuara (KB) të UNMIK-ut, i implementuar nga UNDP / UNV dhe UNICEF.

Lexo më shumë
acdc.png

ACDC - Konkurrencë për Menaxherin e Projektit

ACDC po shpall konkurs për një menaxher të projektit për të punuar në projekte.

Lexo më shumë
Visibility-Materials-Tender-Cover-1024x640.png

RYCO: Ne po kërkojmë materiale të dukshme të markës

Ftesë për tender për furnizim, dizajn dhe prodhim të materialeve të dukshme të markës.

Lexo më shumë
AmericanCor1.jpg

Këndi Amerikan dhe Biblioteka e Prizrenit kanë dhuruar maska ​​3D

Sot, Këndi Amerikan dhe Biblioteka e Prizrenit kanë dhuruar maska ​​3D për Qendrën Regjionale të Shëndetit Publik në Prizren.

Lexo më shumë
unmik donation.jpg

Donacionet e UNMIK-ut

Faza e dytë e përfunduar: UNMIK jep PPE dhe tableta në të gjithë Kosovën për të luftuar COVID-19!

Lexo më shumë
Stefan.PNG

OpisMEDIJavanje me Stefan Milivojević

OpisMEDIJavanje: Fotoreporteri dhe gazetari janë një tërësi e plotë.

Lexo më shumë
DONACIJA1.jpg

Donacione të vlefshme të KFOR-it në kohë të pandemisë: Solidaritet dhe mbështet je!

Pandemia e virusit korona na ka mësuar shumë, por mbi të gjitha na ka treguar se solidariteti, bashkëndjenja dhe ndihma janë thelbësore në situate të tilla.

Lexo më shumë
IOM.jpg

IOM: Thirrje për propozime

Thirrje për propozime - Shërbime mjekësore mobile

Lexo më shumë