Iniciativat# Emri Statusi Organizatat Vendndodhjet Data e fillimit Data e përfundimit Etiketat
264 Fuqizimi i grave në ekonomi përmes ndërmarrësisë In Progress ATRC
USAID
Innovative Community Development Center
Lipjan 01, July 2019 01, April 2020

#GENDER EQUALITY

265 Fuqizimi i grave në ekonomi përmes ndërmarrësisë In Progress Innovative Community Development Center
ATRC
USAID
Lipjan 01, July 2019 01, April 2020

#GENDER EQUALITY

384 Ndërgjegjësimi i fëmijëve në shkollë për rëndësinë e ruajtjes së mjedisit dhe riciklimin Completed UNMIK
NGO Sjaj Sunca
Obiliq , Lipjan , Graçanicë 20, August 2019 30, November 2019

#YOUTH

385 Ndërgjegjësimi i fëmijëve në shkollë për rëndësinë e ruajtjes së mjedisit dhe riciklimin Completed NGO Sjaj Sunca
UNMIK
Obiliq , Lipjan , Graçanicë 20, August 2019 30, November 2019

#YOUTH

431 Forcimi i kapacitetit të sistemit të korrigjimeve në Kosovë në rehabilitimin e grave dhe të miturve të privuar nga liria In Progress UNOPS
UNMIK
Lipjan 01, March 2020 01, June 2020

#HUMAN RIGHTS

432 Forcimi i kapacitetit të sistemit të korrigjimeve në Kosovë në rehabilitimin e grave dhe të miturve të privuar nga liria In Progress UNOPS
UNMIK
Lipjan 01, March 2020 01, June 2020

#HUMAN RIGHTS

508 Social Act Completed NGO PEN
KCSF
Prizreni , Lipjan , Fushë Kosovë , Pejë , Istog , Gjakovë , Mitrovicë e Veriut , Ferizaj 01, March 2018 30, June 2019

#YOUTH

575 Rinia në veprim - Parandalimi dhe kundërveprimi i ekstremizmit të dhunshëm në Kosovë Completed Ambasada e Hollandës
KCSS
Prishtinë , Lipjan , Mitrovicë e Jugut , Mitrovicë e Veriut

#YOUTH

591 Qendra e Inovacionit për Teknologjinë e Informacionit Completed UNDP
Shoqata Rinore për të Drejtat e Njeriut
Lipjan

#YOUTH

1838 Turneu i debatit të gjelbër In Progress Balkan Green Foundation Ferizaj , Mitrovicë e Veriut , Prishtinë , Lipjan , Pejë

#EDUCATION #ENVIRONMENT #YOUTH

Krijoni mundësitë duke punuar së bashku

Terms and Conditions & Privacy Policy Page

BACK TO TOP