Iniciativat


# Emri Statusi Organizatat Vendndodhjet Data e fillimit Data e përfundimit Etiketat
205 Bisedimet Gjinore: Sepse Ne bëjmë një ndryshim Completed EU
EUSR
Shtëpia e Evropës
Prishtinë , Mitrovicë e Jugut

#GENDER EQUALITY

206 Gratë e reja ndërtojnë paqen Completed Alternativni Centar za Devojke
Art Polis
Kvinna till Kvinna
EU
Prishtinë 05, November 2019 08, November 2019

#EDUCATION #GENDER EQUALITY

207 Bisedimet Gjinore: Sepse Ne bëjmë një ndryshim Completed Shtëpia e Evropës
EUSR
EU
Prishtinë , Mitrovicë e Jugut

#GENDER EQUALITY

208 UPShift-Social Impact Workshop Completed UNICEF
Rrjeti CSR i Kosovës
IPKO Foundation
Kosova e gjerë

#YOUTH

209 Towards Small-Scale Innovative Ecosystems in Kosovo Completed UNDP
Ambasada Finlandeze në Kosovë
UBT
Prishtinë 20, November 2019

210 The Honey Fair Completed Grupi Lokal i Veprimit
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural
Skënderaj/Srbica Municipality
Skënderaj

211 Global Enterpreneurship Week in Kosovo Completed Ambasada Suedeze
GIZ Kosovo
InnovationCentreKosovo
Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë
Kosova e gjerë 18, November 2019 24, November 2019

#YOUTH

212 Monitoring, advising and facilitation In Progress EULEX Kosova e gjerë 14, June 2020

213 Robust monitoring In Progress EULEX Kosova e gjerë 14, June 2020

#HUMAN RIGHTS

214 Robust monitoring In Progress EULEX Kosova e gjerë 14, June 2020

#LANGUAGE #HUMAN RIGHTS

215 Robust monitoring In Progress EULEX Kosova e gjerë 14, June 2020

#HUMAN RIGHTS

216 Monitoring and Advising In Progress EULEX Kosova e gjerë 14, June 2020

#HUMAN RIGHTS

217 Robust monitoring and supporting small scale projects In Progress EULEX
NGO ADRC
Policia e Kosovës
Ministria e Drejtësisë
Kosova e gjerë 14, June 2020

218 Robust monitoring In Progress EULEX Kosova e gjerë 14, June 2020

219 Robust monitoring and supporting small-scale projects In Progress EULEX Kosova e gjerë 14, June 2020

#HUMAN RIGHTS

220 Robust monitoring and supporting small-scale project In Progress EULEX Kosova e gjerë 14, June 2020

#HUMAN RIGHTS

221 Robust monitoring In Progress EULEX Kosova e gjerë 14, June 2020

#HUMAN RIGHTS

222 Ditët e kuvendit Completed NDI
USAID
Kuvendi i Kosovës
Kosova e gjerë

223 Nisma e ndikimit të shpejtë In Progress OSCE
Shoqëria civile
Zveçan 01, November 2019

224 Java e grave In Progress NDI Kosova e gjerë

#GENDER EQUALITY #HUMAN RIGHTS

Krijoni mundësitë duke punuar së bashku

Terms and Conditions & Privacy Policy Page

BACK TO TOP